Hírlevél feliratkozás

Email cím: 
Ellenőrző kód:  This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Partnereink

Nemzeti Fejlesztési ÜgynökségZalaegerszeg Megyei Jogú Város

Magyar Nemzeti BankMagyar Fejlesztési Bank

Hitelkalkulátor
Hitelösszeg: 5 millió Ft
Kamat: 6 %
Futamidő: 60 hónap
Türelmi idő: 12 hónap
Számol

Új Széchenyi Mikrohitel

Az  Új Széchenyi Hitel Program célja a kereskedelmi banki módszerekkel nem, vagy nem a kívánt mértékben finanszírozható magyarországi székhelyű mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a hitelhez jutás lehetőségeinek javításával.
 
A hitel igénybevételére devizabelföldinek minősülő, Magyarország területén székhellyel, illetve az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és a Magyarország területén fiókteleppel rendelkező az Európai Bizottság 800/2008/EK Rendelete szerinti Mikro-, Kis- és Középvállalkozások: jogi személyiségű, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, valamint szövetkezet jogosult.
Új, az illetékes bíróság vagy hatóság által már bejegyzett, illetve nyilvántartásba vett Mikro-, Kis- és Középvállalkozás is részesülhet a hitelből.
 
Hitel célja lehet:
  • gépek, berendezések, egyéb tárgyi eszközök, illetve immateriális javak beszerzésének és egyéb beruházások finanszírozása;
  • meglévő üzleti tulajdon vagy bérelt infrastruktúra bővítése és/vagy fejlesztése; és/vagy
  • gazdasági tevékenység elindításához, tevékenység-bővítéshez, vagy beruházáshoz kapcsolódó finanszírozások, ideértve az e feltételeknek megfelelő forgóeszköz-beszerzések finanszírozását is.
  • Infrastrukturális és ingatlan beruházás és vásárlás.
Beruházási-és a beruházáshoz kapcsolódó Forgóeszközhitel együttes folyósítása esetén az adott Projekten belül a forgóeszközhitel aránya a Zrt. által folyósított teljes hitelösszeg 30%-át nem haladhatja meg.
 
Hitel devizaneme: a konstrukció keretében kizárólag forint hitel nyújtható
 
Hitel összege:       maximum 50 millió Ft
 
Projektek megvalósítási helye:
Magyarország területén, a Közép-magyarországi régión kívül elhelyezkedő székhelyen, telephelyen vagy fióktelepen kerülhet sor a megvalósításra (az ingatlan fekvése, illetve a beszerzett eszköz aktiválási helye szerint).
 
Elvárt önerő:
A Kedvezményezettől a Hitel folyósíthatóságához elvárt önerő a Projekt teljes megvalósítási költségének legalább 10%-a, amelynek addigi vagy jövőbeli felhasználását a Kedvezményezett legkésőbb a hitel folyósításakor köteles igazolni (pl. szerződéssel).
Az elvárt önerő forrása nem lehet közvetlenül vagy közvetetten az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Szociális Alapból vagy a Kohéziós Alapból származó támogatás.
 
A konstrukció részletes szabályairól, a kondíciókról, valamint egyéb feltételekről az alábbi dokumentumokból tájékozódhat:
 
Termék tájékoztató
Kondíciós lista

ELSŐ EGERSZEGI HITEL PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓ ZRT.

H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 4-6. I. lph. II/208. - Telefon: +36 92/707-500 - Email: